Ποιοι Είμαστε

Ποιοι είμαστε:

Η White Glo είναι η πιο διάσημη μάρκα λευκαντικής οδοντόκρεμας στην Αυστραλία. Παράγεται από την Barros Laboratories Pty Ltd, την πρώτη εταιρία που εισήγαγε τα λευκαντικά συστήματα στην Αυστραλία.

Aπό την ίδρυσή της το 1993 έθεσε υψηλούς στόχους και ποιοτικά πρότυπα και κατόρθωσε να κατακτήσει την αναγνώριση όσον αφορά στην έρευνα και στην ανάπτυξη.
Σήμερα η White Glo είναι ηγετική μάρκα στην αγορά της στοματικής υγιεινής (λευκαντικές οδοντόκρεμες και λευκαντικά συστήματα) στην Αυστραλία.
Η μεγάλη επιτυχία και η αγάπη που δείχνει ο καταναλωτής στα προϊόντα στοματικής υγιεινής White Glo οφείλεται στην φιλοσοφία και τις υποσχέσεις της μάρκας:
Τα προϊόντα στοματικής υγιεινής White Glo πωλούνται σε χιλιάδες σουπερμάρκετ και φαρμακεία στην Αυστραλία και διανέμονται διεθνώς σε πολλές χώρες όπως Ηνωμένο Βασίλειο, Ρωσία, Κίνα, Χογγκ-Κόγγκ, Σιγκαπούρη, Ιαπωνία, Νέα Ζηλανδία, Φιλιππίνες, Παπούα Νέα Γουινέα, Καμπότζη, Μέση Ανατολή και Νότια Αφρική.

Στην Ελλάδα τα προϊόντα White Glo διανέμονται στα σουπερμάρκετ από τη Rolco Βιανίλ Α.Ε.. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.rolco.gr