Υπάρχει φυσική λευκαντική οδοντόκρεμα;

Υπάρχει φυσική λευκαντική οδοντόκρεμα;

Καθημερινά αντιλαμβανόμαστε πόσο σκληρό και «αφύσικο» έχει γίνει το περιβάλλον μας. Ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι συνειδητοποιούν τα οφέλη που έχει να προσφέρει η φύση. Πολλοί από εμάς αναζητούν προϊόντα που σέβονται το περιβάλλον, προϊόντα οικολογικά, βιολογικά και ελεύθερα χημικών για το σπίτι μας, τη διατροφή μας, την καλλυντική περιποίησή της επιδερμίδας, των μαλλιών και των δοντιών.

Η έκθεση στις συνθετικές ουσίες που περιέχουν τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε για τους παραπάνω σκοπούς μπορεί να έχει μακροχρόνιες, δυσάρεστες επιπτώσεις στο σώμα μας.

Αν είστε αλλεργικοί, έχετε ευαίσθητα δόντια, είστε 6 μηνών έγκυος ή απλά ανησυχείτε για το τι είδους χημικές ουσίες εισέρχονται στο σώμα σας, η White Glo έχει τη λύση για σας, τη λευκαντική οδοντόκρεμα Herbal White, η οποία είναι απαλλαγμένη από χημικές ουσίες και λευκαίνει τα δόντια με φυσικό τρόπο.

Η ειδικά σχεδιασμένη σύνθεση της White Glo βασίζεται σε φυτικά βότανα και minerals. Δεν περιέχει baking soda, ζάχαρη, φθόριο, υπεροξείδιο ή σκληρά χημικά. Η φυσική της σύνθεση δεν βλάπτει τα δόντια ούτε επηρεάζει την ευαισθησία τους ούτε έχει κάποιο άλλο αρνητικό αντίκτυπο στο σώμα σας.

Έτσι μπορείτε να πείτε αντίο στους ανεπιθύμητους λεκέδες και την κιτρινίλα διατηρώντας ταυτόχρονα υγιή ούλα.

Η λευκαντική οδοντόκρεμα White Glo Herbal White είναι ασφαλής για να χρησιμοποιηθεί από όλη την οικογένεια χαρίζοντας ένα αστραφτερό χαμόγελο σε μικρούς και μεγάλους.

Ενημερώσου εδώ για όλα μας τα νέα!