Υπάρχει φυσική λευκαντική οδοντόκρεμα;

Υπάρχει φυσική λευκαντική οδοντόκρεμα;

Καθημερινά αντιλαμβανόμαστε πόσο σκληρό και «αφύσικο» έχει γίνει το περιβάλλον μας. Ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι συνειδητοποιούν τα οφέλη που έχει να προσφέρει η φύση. Πολλοί από εμάς αναζητούν προϊόντα που σέβονται το περιβάλλον, προϊόντα οικολογικά, βιολογικά και ελεύθερα χημικών για το σπίτι μας, τη διατροφή μας, την καλλυντική περιποίησή της επιδερμίδας, των μαλλιών και των δοντιών.

Η έκθεση στις συνθετικές ουσίες που περιέχουν τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε για τους παραπάνω σκοπούς μπορεί να έχει μακροχρόνιες, δυσάρεστες επιπτώσεις στο σώμα μας.

Αν είστε αλλεργικοί, έχετε ευαίσθητα δόντια, είστε 6 μηνών έγκυος ή απλά ανησυχείτε για το τι είδους χημικές ουσίες εισέρχονται στο σώμα σας, η White Glo έχει τη λύση για σας, τη λευκαντική οδοντόκρεμα White Glo Pure & Natural!

Είναι η ιδανική επιλογή για ένα ασφαλές και φυσικό αποτέλεσμα. Η εξελιγμένη σύνθεσή της δεν περιέχει βλαβερές χημικές ουσίες (SLS, SLES, Fluoride, Parabens, Hydrogen Peroxide), καθιστώντας την κατάλληλη για καθημερινή χρήση από όλη την οικογένεια. Χρησιμοποιώντας την White Glo Pure & Natural τα δόντια σας θα απαλλαγούν από λεκέδες, κιτρινίλες, δυσχρωμίες και πλάκα. Με καθημερινή χρήση θα αποκτήσετε όχι μόνο υγιή δόντια και ούλα, αλλά και ένα πιο λευκό και λαμπερό χαμόγελο!

Ενημερώσου εδώ για όλα μας τα νέα!