Πώς γίνεται η λεύκανση των δοντιών;

Πώς γίνεται η λεύκανση των δοντιών;

Υπάρχουν πάρα πολλοί τρόποι λεύκανσης στην αγορά στις μέρες μας από το μάσημα μιας τσίχλας έως τις εξειδικευμένες θεραπείες στον οδοντίατρο. Κάθε τρόπος διαφέρει σε κόστη και αντίστοιχα ποικίλα είναι και τα αποτελέσματα. Οι βασικοί τρόποι λεύκανσης είναι δύο:

Χημική λεύκανση

Είναι η πιο αποτελεσματική μέθοδος λεύκανσης. Παρά την ονομασία της δεν είναι επίπονη και μπορεί να φέρει τα καλύτερα και εντυπωσιακότερα αποτελέσματα. Τα προϊόντα και η διαδικασία λεύκανσης χρησιμοποιούν μια ενεργή λευκαντική ουσία για να εισέλθουν στους χρωματικούς λεκέδες, η οποία είναι συνήθως το υπεροξείδιο του καρβαμιδίου ή το υπεροξείδιο του υδρογόνου. Το υπεροξείδιο λευκαίνει τους λεκέδες μειώνοντας το χρώμα τους με οξείδωση του μορίου του λεκέ.

Μη χημική λεύκανση

Η μη χημική λεύκανση περιλαμβάνει τη χρήση λευκαντικής οδοντόκρεμας. Οι λευκαντικές οδοντόκρεμες περιέχουν ειδικά συστατικά που απομακρύνουν τους λεκέδες με φυσικό ή χημικό τρόπο. Αυτοί οι λεκέδες προέρχονται από τις τροφές, τα ποτά, το κάπνισμα και τη γήρανση.

Ένας εύκολος τρόπος να διατηρήσετε το καλύτερο δυνατό χρώμα των δοντιών είναι να τα βουρτσίζετε με μια λευκαντική οδοντόκρεμα. Η σειρά λευκαντικών οδοντοκρεμών είναι ασφαλής για καθημερινή χρήση και περιέχουν φθόριο για την προστασία από την τερηδόνα. Μπορείτε έτσι εύκολα να αλλάξετε την κα νονική σας οδοντόκρεμα με την White Glo έχοντας διπλό όφελος. Οι οδοντόκρεμες White Glo περιέχουν καθαριστικούς παράγοντες και μικρογυαλιστικά σωματίδια και δρουν συνεργιστικά με την οδοντόβουρτσα- δώρο που περιέχεται σε κάθε πακέτο δίνοντας εξαιρετικά αποτελέσματα.

Για να εξασφαλίσετε την καλύτερη δυνατή εμφάνιση για τα δόντια σας είναι πολύ σημαντικό να επισκέπτεστε τακτικά το γιατρό σας.

Ενημερώσου εδώ για όλα μας τα νέα!