Γιατί να χρησιμοποιήσω λευκαντική οδοντόκρεμα;

Γιατί να χρησιμοποιήσω λευκαντική οδοντόκρεμα;

Σήμερα υπάρχει μια σειρά αιτιών για τις οποίες κανείς θα προχωρούσε σε λεύκανση δοντιών. Πολλοί προσβλέπουν στο να αποκτήσουν ένα λαμπερό χαμόγελο όπως αυτό των διάσημων ηθοποιών ή των μοντέλων και άλλοι θέλουν απλά να βελτιώσουν το χρώμα των δοντιών τους.

Το φυσικό χρώμα των δοντιών ποικίλει για διάφορους λόγους:

  • Ηλικία. Το χρώμα των δοντιών αλλάζει με την πάροδο του χρόνου και μπορεί να ξεθωριάσει, να κιτρινίσει ή να συσσωρεύσει λεκέδες (ανάλογα με την διατροφή ή το κάπνισμα), πλάκα και πέτρα.
  • Κατανάλωση τροφών και ποτών. Οι τροφές και τα ποτά δημιουργούν λεκέδες με τον χρόνο, προκαλώντας αλλοίωση του χρώματος των δοντιών. Τροφές με έντονες χρωστικές όπως το κόκκινο κρασί, ο καφές, το τσάι, τα αναψυκτικά, οι σούπες και μερικά φρούτα επιταχύνουν τη διαδικασία αυτή.
  • Κάπνισμα. Ο καπνός αλλοιώνει το χρώμα των δοντιών.
  • Θεραπεία με αντιβιοτικά. Η λήψη αντιβιοτικού που περιέχει τετρακυκλίνη κατά την παιδική ηλικία μπορεί να προκαλέσει αποχρωματισμό των δοντιών.
  • Τραύμα. Ο τραυματισμός των δοντιών μπορεί να επιφέρει καφέ, μαύρο ή γκρι χρώμα στα δόντια.

Η βελτιωμένη εμφάνιση που σας εξασφαλίζει ένα λευκότερο χαμόγελο μπορεί να ενισχύσει την αυτοεκτίμηση και την αυτοπεποίθησή σας. Καθώς τα δόντια αλλοιώνονται χρωματικά με τον χρόνο, η χρήση λευκαντικής οδοντόκρεμας προσδίδει ένα πιο νεανικό ύφος και αποτελεί έναν έξυπνο τρόπο να εντυπωσιάσετε σε γάμους, γιορτές ή ακόμη όταν πηγαίνετε σε μια νέα δουλειά.

Ενημερώσου εδώ για όλα μας τα νέα!